HALLOWEEN INFO NA INSCHRIJVING

 

Wat gaan we doen?
Op zaterdag de 28e oktober houden we onze super-spannende Halloweentocht door de wijk Noordpolder en Serlippens. De deelnemende kinderen gaan bij snoepadressen in de wijk langs voor entertainment en snoep!  Voor deze activiteit moet je vooraf zijn aangemeld. 
Let op: met je aanmelding beloof je ook te komen. Ben je er niet (op tijd) dan plaatsen we je op een lijst waardoor je niet meer mee kunt doen bij activiteiten. De route loopt ook dit jaar van de Willem de Zwijgerlaan tot en met de Jan Steenstraat. Gezien de grote aantallen deelnemers beginnen we al om 17:30 uur.

VOORAANMELDING
Alle deelnemers hebben inmiddels een mail gehad met een deelnamenummer. Hieronder leest u de laatste informatie en hoe het die aond in zijn werk gaat. 

AANKOMST BIJ DE SPEELTUIN OP DE 28e:
Zorg dat u op uw tijd (zie de mail) aanwezig bent (niet vroeger, niet later). Plekken van mensen die niet op tijd op komen dagen geven we door aan anderen.
Bij aankomst gaat per groep/gezin (indien mogelijk) één persoon via het draaihek naar de kassa. De andere gezins-/groepsleden gaan via de hoofdingang (schuifhek) naar binnen. Daarmee voorkomen we opstoppingen aan het loket.

Zorg dat u vooraf klaar hebt:
* Uw deelnamenummer 
* Uw pinpas of (zoveel mogelijk) het gepaste bedrag in contanten 

Aan het loket noemt u uw deelnamenummer  (graag opnoemen, geen telefoons laten zien enz). 
Meldt gelijk of er een wijziging is in het aantal kinderen (volwassenen hoeven we niet te weten).
Vervolgens wordt uw deelname-nummer geverifieerd en betaald u. 
Een excuus vooraf : Wij moeten veel mensen laten passeren in weinig tijd waardoor er helaas geen tijd is voor een praatje (dat kan later op de avond 😉).

U ontvangt van ons:
* Per kind een betaalbewijs in de vorm van een PLASTIC TAS die u bij ieder snoepadres MOET LATEN ZIEN. 
   Zonder die tas krijgen de kinderen geen snoepjes dus deze is belangrijk!!!
* Per groep een routebeschrijving A of B. 
NB: loopt u samen met anderen spreek dan vooraf af dat u beiden aan het loket dezelfde route vraagt!

DE ROUTE:
Na ontvangst van de route vertrekt u direct. Blijf niet in de speeltuin hangen (dan ontstaan er opstoppingen, ook bij de snoepadressen). Er lopen speeltuinvrijwilligers rond voor het beantwoorden van vragen.
U volgt altijd de route zoals aangegeven op de routebeschrijving. 
Er zijn 2 routes: 
Route A gaat langs het klimnet de speeltuin in naar het zijhek/gebouwtje en vandaar door de Mauritsstraat richting de Willem de Zwijgerlaan.
Route B gaat via De hoofdingang naar buiten naar de ingang van de PWvO school en vandaar over het voetpad de Leeuwenlaan in. 
Er zijn op diverse plekken oversteekpunten. De oversteekpunten zijn tevens snoepadres. Gebruik deze dus. Let onderweg goed op het verkeer en de veiligheid! 

NA AFLOOP:
Na het laatste snoepadres (voor route B vanuit de Mauritsstraat naar het gebouwtje bij het zijhek in de speeltuin en voor route A de ingang van de PWvO school) is de tocht ten einde. Er is geen Halloween-party in de speeltuin. 

DRINKEN:
In de speeltuin is VANAF 19 UUR  koffie, thee, frisdrank, bier en gluhwein verkrijgbaar. Snoep en snacks zijn beperkt beschikbaar. De speeltuin sluit ca. 21:30 uur. 

GEDRAG: 
Er lopen veel jonge kinderen mee. Hou daar met uw kledij en gedrag rekening mee. De oorsprong van deze Oranjekwartier Halloweenavond is het houden van een leuk verkleed cq snoepfeestje, niet om mensen schrik aan te jagen. Alle kleding is toegestaan dus ook Mega-Mindy, Spiderman of niet verkleed!

Hou je aan de verkeersregels en hou rekening met de omgeving in gedrag en geluid. Niet iedereen vindt Halloween leuk. Ga discussies uit de weg en blijf altijd vriendelijk tegen elkaar. 

De snoepadressen en vrijwilligers doen dit om de kinderen een leuke avond te bezorgen. Niemand wordt bij ons betaald. Respecteer dat en volg aanwijzingen op. 

Afval (snoeppapiertjes, blikjes, flesjes, plastic enzovoort) hoort in de afvalbak. Gooi geen papier, tasjes of andere rommel op straat. Zorg dat er geen klachten kunnen komen uit de buurt na deze tocht (dan kunnen we het volgend jaar misschien weer een tocht organiseren).

VRAGEN: 
Kan ik in de speeltuin wachten tot mijn kinderen terug zijn? 
---Ja dat kan, er staan bankjes.

Mogen kinderen in de speeltuin spelen?
-- Ja dat mag met uitzondering van de natuurspeeltuin. Die is op slot. Let er wel op dat u verantwoordelijk blijft voor uw kinderen en dat het er (ondanks de verlichting) donker is.  Er is een groter risico op ongelukjes dan normaal!

Wat is er aan het loket te koop?
-- Bier(2,50+0,50 statiegeld), wijn (3,00), Glühwein (3,00), diverse frisdrank, koffie/thee/hot choco en een restant aan snoep en chips. Alles voor zolang er voorraad is.

Mag ik drank van thuis meenemen?
-- Frisdrank wel, alcohol niet.

Mogen er honden binnen?
-- Nee, ook nu mogen er geen honden in de speeltuin.

Mogen we roken in de speeltuin?
-- Nee ook nu mag je niet roken (ook geen E-versies) of vapen
 

AFMELDEN OF WIJZIGINGEN: 
Meer informatie over Halloween 2023 is ook te vinden op onze website https://www.oranje-kwartier.nl

Afmelden kan via ons mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  graag onder vermelding van uw deelnamenummer. Omdat wij elke keer weer geconfronteerd worden met mensen die zich aanmelden maar niet komen, Leggen wij daarvan een lijst aan. Uiteindelijk weigeren we de inschrijvingen van deze mensen.  

DISCLAIMER: 
Met het meedoen aan deze tocht geeft u te kennen geen problemen te hebben met foto’s die door ons worden gemaakt en gebruikt. 
De kinderen en hun begeleiders lopen deze tocht voor eigen risico en verantwoording. De wettelijk vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor zijn of haar kinderen en zorgenzelf voor volwassen begeleiders. 
Stichting speeltuin Oranjekwartier voorziet niet in begeleiding of opvang en is niet aansprakelijk voor schade door, bij en/of aan deelnemers of hun goederen. 
De speeltuin heeft een privacy-regelement en een klachtenprocedure, beiden te vinden op www.oranje-kwartier.nl

 

Wij wensen u griezelig plezier in speeltuin Oranjekwartier !

Vrijwilligers speeltuin OranjekwartierVOLGEBOEKT
Het aantal deelnemers dat we kunnen verwerken wordt o.a bepaald door de gemeentelijke vergunning, beschikbare vrijwilligers, budget (Halloween kost de speeltuin altijd geld) en de tijd dat het kost om iedereen langs alle snoeppunten weer "van de straat" te krijgen.
De inschrijving is gesloten op 400 kinderen; circa 900 mensen in totaal.

Op 8 oktober en 22 oktober ontving u uw deelnamenummer. 
Dat nummer neemt u mee (onthoudt u) naar het loket op 28 oktober. Aan de hand van dat nummer krijgt u een deelnamebewijs.