HUREN VAN DE ZAAL HET LEEUWENKWARTIER

Op zoek naar een locatie voor uw vereniging, stichting, voor een bijeenkomst, vergadering of presentatie? Overweeg dan eens het Leeuwenkwartier in Terneuzen. De zaal is uitgerust met onder andere een keuken, beamer en geluid. Een voordeel is dat de zaal onbeheerd wordt verhuurt zodat u in alle rust en ongestoord uw bijeenkomst kunt houden. De zaal grenst aan de speeltuin met een eigen ingang aan de Leeuwenlaan 31.
De zaal is niet te huren door particulieren en is niet geschikt voor feesten en partijen.

Het in 2011 gebouwde Leeuwenkwartier bestaat onder andere uit een zaal van circa 91 m2 en een keuken van 14 m2. Bij de zaal zitten 4 toiletten en één MiVa-toilet. Gedurende de openingstijden van de speeltuin deelt u de toiletten met de bezoekers van de speeltuin. De zaal biedt ruimte aan ongeveer 60 personen. Diverse soorten koffie zijn bij de huur inbegrepen evenals chocolademelk, thee, suiker en melk. Ook een eenvoudige geluidsinstallatie, een beamer en een volledig ingerichte keuken zijn bij de prijs inbegrepen.

Toegang tot de zaal wordt verleend door een elektronische toegangspas of druppel. Deze werk alleen binnen de afgesproken tijden. U kunt dus niet eerder of later binnen dan in uw boeking staat vermeld. De zaal moet door de huurder (veeg)schoon en in de originele tafelopstelling terug worden opgeleverd.

DOOR WIE TE HUUR?
Het Leeuwenkwartier is te huur door welzijnsorganisaties, stichtingen, verenigingen, organisaties en MKB voor een presentatie, cursus, vergadering of bijeenkomst. Ook organisaties zonder KvK-registratie  en initiatieven voor een activiteit of gezelschapsclub zijn welkom. 
Verhuur aan particulieren en voor feesten is op basis van de gemeentelijke regelgeving niet mogelijk. Het Leeuwenkwartier beschikt niet over een horeca-vergunning.

WAT IS INBEGREPEN
Standaard is in de huur betrokken (een volledige lijst treft u aan bij de huurvoorwaarden):
- de zaal, met 28 tafels en 70 stoelen;
- 2 koelkasten waarvan 1 half diepvriezer;
- keuken met inductiekookplaat en combi-magnetron
- koffiezetter met diverse soorten koffie, heet water en chocolademelk.
- koffiemelk, suiker, zoetjes, theezakjes (lipton 1 soort);
- grote borden, gebaksbordjes, bestek, wijn- frisdrank en bierglazen, kopjes en schotels, mokken
- vaatwasser
- beamer.
- geluidsinstallatie
- een verplaatsbaar whiteboard
- internet

Desgevraagd is maatwerk mogelijk (zoals frisdrank). De kosten daarvan zijn niet inbegrepen in de standaard prijs.

 

WAT KOST HET?
Ons huurtarief is inclusief alle genoemde attributen. Dat betekend dat de koffie, gebruik van beamer, geluid en keuken zijn inbegrepen in de prijs.  Het tarief is afhankelijk van het type organisatie, het gebruik en het aantal personen. Welzijnsorganisaties betalen bijvoorbeeld minder dan MKB.
Desgevraagd is maatwerk mogelijk; de kosten daarvan zijn niet inbegrepen in de prijs.

Ons basis-tarief start in 2024 vanaf euro 53,00 per dagdeel (inclusief koffie, btw). Meer weten? Mail vrijblijvend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DATUM RESERVEREN
U kijk allereerst of de door u gewenste datum nog vrij is. Dat kan op de agenda van het Leeuwenkwartier  
Vervolgens maakt u een boeking via het reserveringsformulier 
Bent u een terugkerende huurder en wilt u meerdere datums plannen? Dan kan dat ook via de mail. Vermeld altijd de datum, tijd, aantal personen en wat u er gaat doen.

MEER INFORMATIE NODIG?
Heeft u andere wensen of vragen bijvoorbeeld over een combinatiehuur met de speeltuin vraag dan om informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.