HALLOWEEN 28-10-2023

HALLOWEEN 2023 ZIT VOL!!
Het maximale aantal deelnemers is bereikt! 


Wat gaan we doen?
Op zaterdag de 28e oktober houden we onze super-spannende Halloweentocht door de wijk Noordpolder en Serlippens. De deelnemende kinderen gaan bij snoepadressen in de wijk langs voor entertainment en snoep!  Voor deze activiteit moet je vooraf zijn aangemeld. Dat kan helaas niet meer (VOL). Let op: met je aanmelding beloof je ook te komen. Ben je er niet dan plaatsen we je op een lijst waardoor je niet meer mee kunt doen bij activiteiten.
De route loopt ook dit jaar van de Willem de Zwijgerlaan tot en met de Jan Steenstraat. Gezien de grote aantallen deelnemers beginnen we al om 17:30 uur.

Wanneer en hoe laat?
Zaterdagavond 28 oktober.
17:30 tot 19:30 : meldt je met jouw inschrijfnummer en geld bij de kassa van de speeltuin
17:30 tot 19:45 : Groepsgewijs (tijdsloten) vertrek Halloweentocht door de wijk
21:00  uur  : Verwachte binnenkomst laatste groep
18:00 uur   : koffie en een beperkt aanbod frisdrank aan het loket van de speeltuin verkrijgbaar
21:30 uur   : Speeltuin sluit
NB: voor deze activiteit moet je VOORAF hebben ingeschreven; aanmelden aan het loket lukt vrijwel nooit

Wat kost het?
Kosten euro 3,00 per kind (volwassenen mogen gratis mee). 
Betalen doet u op de dag zelf aan de kassa. Wij hebben het liefst dat u via PIN betaald! Contant is ook mogelijk maar dan wel graag GEPAST.

 • Leeftijden en disclaimer (LEES!)
  De tocht  is bedoeld voor kinderen van 3 tot ca 14 jaar.
 • Deze tocht loopt grotendeels buiten de speeltuin langs niet afgezette wegen. Er is dus normaal verkeer aanwezig.
 • U houdt zich aan alle verkeersregels.
 • Kinderen mogen alleen onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder deelnemen! U zorgt zelf voor deze begeleider.
 • Speeltuin Oranjekwartier verzorgd geen begeleiding of opvang; de ouder of voogd is verantwoordelijk voor de deelnemer! 
 • Met het meedoen aan deze tocht geeft u te kennen geen problemen te hebben met foto's die door ons worden gemaakt en gebruikt. 
 • De kinderen en hun begeleiders lopen deze tocht voor eigen risico en verantwoording. 
 • Stichting speeltuin Oranjekwartier voorziet niet in begeleiding of opvang en is niet aansprakelijk voor schade door, bij en aan deelnemers of hun goederen en/of schade door de deelnemer en/of diens begeleider aan derden. 
 • De speeltuin heeft een privacy-regelement en een klachtenprocedure, beiden te vinden op www.oranje-kwartier.nl

VOLGEBOEKT
Het aantal deelnemers dat we kunnen verwerken wordt o.a bepaald door de gemeentelijke vergunning, beschikbare vrijwilligers, budget (Halloween kost de speeltuin altijd geld) en de tijd dat het kost om iedereen langs alle snoeppunten weer "van de straat" te krijgen.
De inschrijving is gesloten op 400 kinderen; circa 900 mensen in totaal.

 


 

Na het aanmelden
Na het aanmelden krijgt u binnen ca 4 uur een ontvangstbevestiging met daarop uw opgave. Controleer die nogmaals goed. Niet ontvangen? Reageer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op 8 oktober en nog een keer herhaald op 22 oktober ontving u uw deelnamenummer. 
Dat nummer neemt u mee (onthoudt u) naar het loket op 28 oktober. Aan de hand van dat nummer krijgt u een deelnamebewijs.


VRAGEN EN ANTWOORDEN

Wijzigen of annuleren?
Ik heb me opgegeven maar wil annuleren of het aantal wijzigen. Als u niet kunt (of met minder kinderen komt) stellen we het op prijs dat u dat ook laat weten.  Halloween zit altijd al snel vol en met uw afmelding geeft u een ander kind de mogelijkheid om mee te doen. Daarnaast registreren we "niet-komers" zonder tijdige afmelding (=2 dagen vooraf). Die lopen het risico om bij een volgende activiteit niet mee te mogen doen.
Kinderen toevoegen kan niet meer; deze activiteit zit vol..
Afmelden of wijzigen : stuur een mail met uw deelnamenummer en de wijziging naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is er en hoe werkt de reservelijst?
Er is geen reservelijst meer.

Waarom staat er vol?
Het aantal deelnemers dat we kunnen verwerken wordt o.a bepaald door de gemeentelijke vergunning, beschikbare vrijwilligers, budget (Halloween kost de speeltuin altijd geld) en de tijd dat het kost om iedereen weer "van de straat" te krijgen. We gaan daarbij uit van circa 350 kinderen of circa 800 personen in totaal.

Wat krijg ik voor die 3,00 euro?
De kinderen krijgen een deelnamebewijs en een deelnamebewijs (een plastic tas) die ze overal moeten laten zien. Daarmee kunnen ze op de 25 snoepadressen een snoepje halen. 

Waarom moet ik betalen?
Speeltuin Oranjekwartier is een vrijwilligersorganisatie die deze activiteit zelf organiseert. Alle kosten zijn dus voor ons. Halloween is een activiteit die ons al jaren meer geld kost dan het oplevert. Maar omdat het de sluiting van de speeltuin voor dit jaar is beschouwen we het als een bedankje naar alle kinderen en ouders die ons afgelopen jaar hebben bezocht.

Is er een bar?
Vanaf 19:00 uur kan je aan het loket koffie, frisdrank, bier en wijn krijgen. De voorraad van alles is beperkt.

Kan ik er ook ijs en snoep kopen ?
Als dat zo is, dan is dat heel beperkt. Meestal zijn onze voorraden ver op

Moet ik mezelf opgeven?
Ja, opgeven kan vanaf maandag 25-09 tot en met zondag 15-10 of tot we vol zitten (we zaten op 6-10 vol).
Opgeven kan dus niet meer.

Kan ik ook tegelijk voor anderen opgeven?
Dat kan maar u moet dat wel zelf regelen. LET OP: wij rekenen met u af per deelnamenummer/inschrijving. 
Geeft u bijvoorbeeld 6 kinderen op waarvan 2 van uzelf en de andere 4 zijn er niet bij dan moet u bij het loket voor 6 kinderen betalen, ook als de andere kinderen er nog niet zijn!  Kies bij twijfel voor afzonderlijk opgeven!
Spreek dus vooraf goed af of laat mensen zich zelf opgeven! 

Hoe regel ik dat wij eenzelfde route lopen?
Er zijn twee routes genaamd A en B. Spreek vooraf af welke route u neemt en vraag beiden daarom bij de kassa.

Ik heb me vergeten op te geven/kan ik me op de dag zelf nog aanmelden?
Helaas! Aanmelden als we vol zitten kan niet. 
Op de avond zelf is er soms nog sporadisch plek door een uitvaller maar de animo voor dit evenement is zo groot dat die kans ZEER KLEIN is. 

Kan ik de kinderen bij u brengen en achterlaten?
Nee, dat kan niet. U blijft zelf verantwoordelijk en moet zorgen voor begeleiding. Deze tocht gaat door de buurt (op straat buiten de speeltuin). Begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder is verplicht.

Ik heb geen ontvangstbevestiging gehad?
De ontvangstbevestiging volgt meestal binnen 4 uur na uw inschrijving. Als u deze niet ontvangen heeft kan het zijn dat u niet het goede mailadres heeft opgegeven. Of er staat een spatie achter of voor uw mailadres. 
Geef u NIET nogmaals op maar stuur uw gegevens (naam en e-mailadres) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zoeken het dan uit.

Ik heb geen mail met inschrijfnummer gekregen?
Deze zijn op 8-10 rond 12:25 uur verzonden naar het door u opgegeven E-mailadres en zijn in de week voor Halloween nog een keer herhaalt. Was uw adres correct? Kijk op facebook of de website of er misschien een vertraging is (we plaatsen regelmatig Halloween updates). Heeft u geen inschrijfnummer dan kunt u niet meedoen.
Als u denkt dat het echt fout is stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hou er rekening mee dat ook dit vrijwilligerswerk is; het kan soms even duren voor we uw bericht lezen.

Ik ben geen lid; kan ik meedoen?
JA! Speeltuin Oranjekwartier heeft geen leden; iedereen kan meedoen.

Ik wil graag snoepadres zijn; hoe doe ik dat?
Informatie over snoepadres zijn is HIER te vinden

Waarom staat er bij de leeftijden "circa"?
Kinderen kunnen gelukkig veel verschillen. De ene is op zijn 3e al erg verstandig en anderen spelen op hun 14e nog graag mee. Ook voor kinderen met een (geestelijke) beperking maken we graag ruimte, ongeacht de leeftijd.

Is het een lange route?
De route beslaat globaal het gebied van de Willem de Zwijgerlaan tot en met de Jan Steenstraat en van de Leeuwenlaan tot de Mauritsstraat. We schatten in dat u ongeveer een uur loopt (afhankelijk van de leeftijd en het programma bij de snoepadressen.

Communicatie?
Alleen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  U kunt via dit adres NIET INSCHRIJVEN!