W E   N E E D   Y O U  !!

Hoe zou u het ervaren om met uw kind voor een gesloten speeltuin te staan? Toch wordt dit realiteit als er geen vrijwilligers voor aan ons loket bijkomen!!

Door o.a. vergrijzing vallen er geleidelijk aan steeds meer vrijwilligers af. Daardoor blijven er dus steeds minder vrijwilligers over om ons loket te bemensen. Als vrijwilliger in het loket hou je toezicht op de speeltuin, hef je entree, verkoop je snoep en ben je "het" gezicht op die dag van de speeltuin. Je ontmoet er veel mensen en raakt verwonderd en vertederd door de opmerkingen van kinderen. Daarnaast maak je deel uit van een leuk team! Kortom... het is enorm leuk om te doen!

Het kost je éénmaal in de drie weken 4 uurtjes van je tijd (en dat is toch niet zoveel voor vrolijke kindertjes ;-)). Er wordt een schema gemaakt per half jaar; de dagen en frequentie bepaal je zelf. Vrijwilligerswerk is bij ons onbetaald (wij stoppen al onze inkomsten in een veilige speelomgeving). Mensen met enige handigheid met geld (kassa/pin en contant), sociale vaardigheden en stressbestendigheid 😉 hebben de voorkeur. Naast gratis toegangskaarten voor de speeltuin is er drie maal per jaar een gezellige vrijwilligers-bijeenkomst.

Wil jij - net als ons - de speeltuin alle dagen open houden? Meldt je dan nu aan of vraag om meer informatie! Dat kan via https://www.oranje-kwartier.nl/index.php/vrijwilligersc/wordt-vrijwilliger of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doen hè!!