CrAzY SCHMINK-TATTOO 16-08-2023

Inleiding
In de zomervakantie organiseren we altijd wat leuke activiteiten in de speeltuin zodat jij je niet verveelt. De meeste zijn op een woensdag en die noemen we dan de "CrAzY woensdagen!". Op 16 augustus maken we het wel hééél bont met GRATIS toegang tot de speeltuin en GRATIS schminken of een glitter-tattoo. Lees goed hoe het werkt en vergeet niet om je aan te melden!

De kosten
De entreekosten zijn deze dag hélemaal GRATIS. Je mag dus zo de speeltuin in en spelen zonder te betalen.
En je leuk laten schminken of een glitter-tattoo laten zetten is deze middag ook helemaal GRATIS! Daarvoor moet je je wel vooraf aanmelden.

Openingstijden speeltuin
De speeltuin is open van 12:45 tot 17 uur dus je kan ook gewoon komen spelen zonder mee te doen aan de activiteit.

Schmink en Tatto-tijden
Om je te laten schminken of een glitter-tattoo te laten zetten moet je je vooraf aanmelden met een formulier op deze website. De ruimte is beperkt en we verwachten drukte dus worden alle aanmelders in tijdsblokken ingedeeld. Die blokken zijn: 13:00 uur,  13:30 uur,  14:00 uur,  14:45 uur, 15:15 uur en 15:45 uur. Om 16:15 stoppen we.
Je mag op het inschrijfformulier voor één blok, meerdere blokken of voor "geen voorkeur" kiezen. In dat laatste geval delen wij je in. Zijn er teveel voor 1 blok dan schuiven we je door naar het eerstvolgende blok of naar het blok ervoor. Het is dus niet zeker dat je het tijdstip krijgt dat je vraagt.
Niet onbelangrijk: ZORG DAT JE OP TIJD BENT! Ben je bijvoorbeeld om 14:00 uur aan de beurt en heb je je deelnemerskaart nog niet opgehaald? Dan geven we die alsnog uit aan een ander en kan je dus niet meer meedoen.

Schmink of Tattoo keuze?
Je kan maar één keuze voor een activiteit (schmink of tattoo) opgeven op het formulier. Je kan natuurlijk een kind via 2 formulieren opgeven voor schminken en een tattoo. Als daar qua drukte ruimte voor is dan is dat mogelijk. Mochten we echter "vol" raken dan vervalt het laatst ingezonden formulier en kan je alleen aan de eerst gekozen activiteit (formulier) meedoen. Je hoort dat pas kort voor de activiteit! We streven er daarmee naar om zoveel mogelijk verschillende kinderen mee te laten doen.
Hetzelfde als u uw kind opgeeft voor schminken maar schminken zit al vol. Dan delen wij uw kind in bij glitter-tattoo zodat hij toch mee kan doen (al is het anders dan gekozen). Vanzelfsprekend volgen ook wij de ruimte nauw en zetten opties uit zodra een tijdstip vol zit.
Voorbeeld: u vult een formulier in voor Ronald om mee te doen met een tattoo. Vervolgens vult u nog een formulier in om Ronald mee te laten doen met schminken. Wij zien dat er meer kinderen mee willen doen met schminken dan er plek is. Dan laten wij uw 2e formulier vervallen en kunt u enkel meedoen met de glitter-tattoo.

Moet ik reserveren?
Ja, u moet vooraf inschrijven voor deze activiteit. Inschrijven kan tot en met 11-08
U beloofd - calamiteiten daargelaten - op 16-08-2023 en het afgesproken tijdstip zoals vermeld op de mail van 13 augustus - aanwezig te zijn, en als u niet kunt uw kind RUIM VOORAF (=zeker vóór de 16e) af te melden . U kunt per formulier maximaal 1 kind voor 1 activiteit aanmelden (meerdere kinderen op 1 formulier of groepen worden genegeerd). We voorkomen daarmee dat grote groepen de activiteit in één keer volboeken.

U krijgt binnen een uur een ontvangstbevestiging en rond de 13e augustus een bevestiging met een boekingsnummer, de tijd en de activiteit(en) erop. Dat nummer wisselt u op de dag zelf in tegen een deelname-bewijs bij de ingang van de speeltuin (speltafel). Het deelnamebewijs heeft u nodig om mee te doen.

DEELNAMEFORMULIER
Nog even in het kort de aanmelding:

  1. u vult het formulier (op deze website) in. Let vooral goed op de correctheid van uw mail-adres!!
  2. u krijgt direct (binnen een uur) een bevestiging van ontvangst;
  3. u krijgt voor 13 augustus een mail met de activiteit, de tijd en een BOEKINGSNUMMER;
  4. u meldt u op 16 augustus dat BOEKINGSNUMMER (of nummers) bij de speltafel in de speeltuin en u krijgt daar een deelnamebewijs.
    Dat kan al vanaf 12:45 uur. Bent u niet op tijd -- > dan gaat uw deelnamebewijs naar een ander.
  5. u meldt u bij de activiteit of het op uw deelnamebewijs vermelde tijdstip.

INSCHRIJVEN KAN NIET MEER; de activiteit zit nagenoeg vol

 


WAAROM DEZE DAG ?
Speeltuin Oranjekwartier organiseert in de zomervakantie activiteiten voor kinderen die niet op vakantie gaan. Op veel plekken doen ze dit als speelweek. Wij doen het door heel de vakantie, soms gepland, soms onverwacht. De meeste dagen zijn op een woensdag. Voor zover mogelijk leggen we op deze dagen de nadruk op inclusie, oftewel samen spelen voor alle kinderen ongeacht geloof, ras of beperking. 
We doen deze activiteiten samen met Stichting sportevenementen Zeeuws-Vlaanderen. Deze dagen worden onder andere gesubsidieerd door de gemeente Terneuzen. 

DISCLAIMER
Iedere deelnemer neemt deel  voor eigen rekening en risico. Speeltuin Oranjekwartier is niet verantwoordelijk voor persoonlijke of materiele schade door schmink of schminkers. Stichting speeltuin Oranjekwartier haar uiterste best om te weken met goede en veilig materialen. Alle schminkers en medeweerkers op deze dag zijn vrijwilligers en verdienen een respectvolle behandeling. Met het drukken op "verstuur"in het aanmeldingsformulier verklaart u de voorwaarden voor deze activiteit op onze website www.oranje-kwartier te hebben gelezen en daarmee akkoord te zijn. U geeft toestemming om de door u ingevulde gegevens voor de periode van 1 jaar te bewaren en heeft kennis genomen van onze PRIVACY-voorwaarden (elders op deze site te vinden). U bent bekend en akkoord met het feit dat wij tijdens deze activiteit in de speeltuin foto's maken.

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Voor wie is deze dag bestemd?
Deze dag is voor iedereen. Wij hebben geen leden en zijn dus voor iedereen toegankelijk. 

Waar is het?
In speeltuin Oranjekwartier. (Leeuwenlaan 31, 4532 AE Terneuzen).

Kunnen of moeten we vooraf reserveren voor de activiteit?
Om gratis te kunnen spelen niet. Voor de schmink en glitter-tattoo moet je vooraf een plek reserveren

Kan ik op de dag zelf nog inschrijven om mee te doen?
Die kans is erg gering. Alleen als er die dag uitvallers zijn of de deelname vooraf tegenvalt is dat mogelijk.

Waarom kan ik niet meerdere kinderen tegelijk opgeven?
Allereerst omdat de ruimte per tijdsblok beperkt is. Daarnaast willen we zoveel mogelijk kinderen een kans geven om mee te doen. In Theorie zou een grote verjaardag of BSO alle beschikbare ruimte in één keer op kunnen eisen. Daarom stimuleren we zoveel mogelijk individueel inschrijven.

Kan ik ook gewoon komen spelen?
Ja, dat kan altijd!

Moet je lid zijn / ik ben geen lid ?
Speeltuin Oranjekwartier heeft geen leden en is er voor iedereen. Iedereen kan dan ook altijd meedoen en betaald en krijgt hetzelfde.

Kan ik ijs, snoep of koffie kopen ?
Ja, dat kan, alles is voorradig.

Kan ik mijn kind daar afgeven en zorgen jullie er dan voor?
Nee, U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor uw kinderen

En als het regent?
Er is geen slecht weer voorziening