BUITENSPEELDAG 12 JUNI

Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag en speeltuin Oranjekwartier doet daar graag aan mee! Op woensdag 12 juni 2024 is speeltuin Oranjekwartier van 13 tot 17 uur dan ook GRATIS open. Zodat wij met zijn allen fijn kunnen spelen!!
Kom jij ook??

De Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon. Het is dé grootste buitenspeelactie van Nederland. Op deze dag maken wij van heel Nederland één grote speelplek!

Waar vind ik het het lied en de clip 'Iedereen naar buiten!'
Kidz Kreative en Warner Music Benelux hebben hard gewerkt om de Buitenspeeldag te voorzien van een fantastisch muzikale omlijsting! De kinderen van POPZ zingen precies wat wij allemaal al jaren roepen: 'Iedereen naar buiten!!' Dus zet het nummer op, check de videoclip voor coole dansjes, laat het uit de boxen schallen op en zing uit volle borst mee op 12 juni!

Track 'Iedereen naar buiten!'
Video 'Iedereen naar buiten!'

Door geen huiswerk te krijgen voor woensdag 12 juni natuurlijk! Daarom stellen  Jantje Beton en Nickelodeon een 'geef ons geen huiswerk op woensdag 12 juni' brief op. Deze kun je invullen en inleveren bij jouw meester of juf om hem of haar te vragen jou geen huiswerk te geven voor woensdag 12 juni. Zo kun je, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, de hele middag spelen en sporten!

Download hier de geen huiswerk brief!

Gaat het door als het regent?
Kik op de website van de speeltuin of we open zijn als het regent of stormt.