OPENING 23 MAART 2024

 

Op zaterdag 23 maart om 13:00 uur opent speeltuin Oranjekwartier weer voor een nieuw seizoen 2024. We zijn dan weer ALLE dagen (ook zon- en feestdagen) open tot november.

Ook voor de speeltuin wordt alles duurder. De kosten van onderhoud en vervanging stijgen hard. Wij beseffen dat dit voor onze gasten ook zo is. Daarom wijzigen in 2024 onze entreeprijzen niet. Dat dit kan danken wij aan onze sponsoren. Op deze eerste dag vragen wij daar dan ook wat aandacht voor. Zonder hen was er geen grote, veilige en betaalbare speeltuin in Terneuzen!!

Als blijk van onze waardering is deze eerste dag de entree gratis zodat iedereen kan genieten van hun bijdragen. DOW, RABO clubsupport, de Feijter Group, Gemeente Terneuzen, het VSB-fonds, Stevens Interieur en alle anderen met giften en donaties: hartelijk dank daarvoor!

Tussen 15 en 16 uur komen de futureband en de Tomorrowband |(met dank aan de Prins Willem van Oranjeschool) deze dag nog een muzikaal tintje geven. Komen jullie ook luisteren? 

Ook sponsor worden? stuur ons een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.