KERST BLOEMSCHIKKEN 13-12
In samenwerking met GROEI EN BLOEI ZEEUWS-VLAANDEREN organiseren we ook dit jaar weer Kerst bloemschikken voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Enige affiniteit en knutselvaardigheid is hier wel voor nodig.

Wat gaan we doen?
Er staan 4 kerst-bloemstukjes als voorbeeld klaar waaruit je kan kiezen om eventueel na te maken. Ook kan een kind een eigen idee uitwerken.
Er zijn diverse groepen (tafels). Per tafel wordt gewerkt aan één van de voorbeelden. Dat gebeurd onder leiding van een Groei & Bloei workshopleider. Er zijn allerlei natuurlijke kerstmaterialen zoals kerstgroen,  dennenappels, stukjes hout,  rozenbottels, hazelnoten en kastanjes beschikbaar om te gebruiken in jouw stukje.

Het is geen wedstrijd want elk kind maakt van zijn of haar materialen natuurlijk het allermooiste Kerstbloemstukje!Voor ouders die meekomen is er gratis koffie of thee. Voor de “kids” is er wat te drinken en te snoepen.

Waar en wanneer?
Woensdag 13 december vanaf 14:15 (zaal open om 14:00 uur). Bent u wat later? Geen probleem!!
We stoppen om 16:30 uur.
Locatie: Het Leeuwenkwartier (Leeuwenlaan 31, Terneuzen)

Wat kost het?
Kosten euro 4,00 per kind (volwassenen mogen gratis mee).
Betalen doet u op de dag zelf bij binnenkomst. Dat kan contant of met pin.

Voor wie?
Voor kinderen vanaf minimaal 6 jaar tot maximaal 14 jaar.
Enige knutselvaardigheid en interesse is is hier wel voor nodig.

Aanmelden
Er is beperkt plek. Voor deze activiteit moet je je voor 4-12-2022 aanmelden om mee te kunnen doen. De inschrijving sluit als we vol zitten.
Met het aanmelden beloofd u te komen. Meldt u aan en komt u niet dan wordt u voor een periode uitgesloten van onze activiteiten.

Aanmelden kan hier:

Disclaimer
Iedere deelnemer neemt deel  voor eigen rekening en risico. Met het meedoen aan deze activiteit geeft u te kennen geen problemen te hebben met foto’s die door ons worden gemaakt en gebruikt. De kinderen en hun begeleiders doen mee voor eigen risico en verantwoording. De wettelijk vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor zijn of haar kinderen. Stichting speeltuin Oranjekwartier voorziet niet in begeleiding of opvang en is niet aansprakelijk voor schade door, bij en/of aan deelnemers of hun goederen. De speeltuin heeft een privacy-regelement en een klachtenprocedure, beiden te vinden op www.oranje-kwartier.nl

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Meer weten over GROEI en Bloei Zeeuws-Vlaanderen?
Website: Home (groei.nl)

Wij zijn geen lid?
Om me te doen hoeft u geen lid te zijn van Groei en Bloei en/of de speeltuin. Deze activiteit is dus voor iedereen toegankelijk. 

Waar is het?
In het Leeuwenkwartier aan de Leeuwenlaan 31, 4532 AE Terneuzen. Het Leeuwenkwartier is de zaal bij speeltuin Oranjekwartier.

Moeten we ons vooraf opgeven?
Ja, voor 4 december. Er is een maximum aantal deelnemers (ca 30). Aanmelden kan tot we vol zitten
Vooraf aanmelden is nodig omdat we vooraf materiaal in moeten kopen en vrijwilligers moeten regelen.
Tip: onze ervaring is dat activiteiten heel snel vollopen dus wacht niet te lang. 

Ik ben te laat met inschrijven. Wat nu?
In principe kunt u dan niet meer meedoen.
Als er nog een plek vrijkomt door een uitvaller dan communiceren we dat op facebook en onze webpagina.

Ik kan er niet op tijd zijn?
Bent u wat later? Dat is geen probleem. Tot 15:45 kan uw kind nog meedoen! 

Is het moeilijk/ hoe oud moet je zijn?
Nee maar een bepaalde vaardigheid en interesse in knutselen is wel een handig. Vandaar dat we de leeftijd laten beginnen bij 6 jaar. De maximale leeftijd is ca 14 jaar.

Waarom staat bij de leeftijden "ca" ?
sommige kinderen zijn als ze 14 zijn nog speels en doen graag met activiteiten mee. Anderen voelen zich voor deze activiteiten te oud. Bovendien zijn er ook kinderen met een beperking waardoor ze geestelijk of lichamelijk jonger zijn dan ze werkelijk zijn. Om al die redenen verbinden wij geen exacte leeftijd aan de deelname maar houden we het bij circa.

Ik heb twee kinderen waarvan één ouder/jonger, wat nu?
We gaan daar flexibel me om; ze kunnen allebei meedoen. Of u neemt ze mee en ze doen iets anders (we hebben ook kleurplaten)

Kan ik ijs, snoep of koffie kopen ?
Nee, dat kan op deze dag niet. Voor volwassenen/begeleiders is er gratis koffie of thee.

Kan ik mijn kind daar afgeven en zorgen jullie er dan voor? 
Wij zijn geen school of kinderopvang; U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor uw kinderen. Beoordeel zelf of ze dit volledig zelfstandig kunnen.

Mag ik bij mijn kind blijven?
Ja, graag zelfs. We hebben koffie en thee (gratis) en u kunt eventueel helpen bij de kinderen.