HUREN VAN DE SPEELTUIN DOOR SCHOLEN (2022)

Het huren van de speeltuin is een leuke activiteit als schoolreisje of gewoon tussendoor. In de ochtenduren heeft u bovendien de speeltuin voor u zelf. In verband met onderhoudswerkzaamheden en activiteiten zijn niet alle dagen beschikbaar. De dagen die wel beschikbaar zijn kunt u vinden zodra u op het reserveringsformulier kijkt.
Reserveren is mogelijk door scholen, BSO's overblijven en soortgelijke organisaties. 
Huren van de speeltuin door particulieren is NIET mogelijk!

Hoe reserveert u een datum?
U doet - minimaal 4 weken voor uw gepland uitje - een verzoek om de speeltuin te reserveren. reserveren kan door het drukken op onderstaande knop of u kiest in het menu voor "reserveren speeltuin (scholen).
Vervolgens kijken wij of de datum nog beschikbaar is. Vervolgens bevestigen wij de reserveringsaanvraag met een boeking.

 

 


Op de dag zelf...
U komt naar de HOOFDINGANG van de speeltuin toe. Het hek is open en er is een vrijwilliger van de speeltuin aanwezig. Vanuit de speeltuinwinkel wordt koffie, snoep, fris enzovoorts verkocht tegen de normale tarieven. U kunt van de speeltuin gebruik maken tot de speeltuin sluit. Heeft u veel ijsjes of snoep nodig? Laat dat dan even vooraf weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of veermeld het bij de opmerkingen.

Er is een toiletruimte voor 4 personen en een MiVa-toilet, allemaal in het hoofdgebouw van de speeltuin. Er is geen koel-of vriesruimte, een elektrische aansluiting of opslagruimte beschikbaar. Feitelijk maakt u dus gebruik van de speeltuin zoals iedere andere bezoeker maar dan op afwijkende tijden.


Wat kost het?
Er is een starttarief van euro 30,00. Daarboven betaald u euro 1,00 per bezoeker. Bent u met 40 kinderen en 5 begeleiders dan betaald u dus euro 75,00 (30 + 40 + 5).
Het minimumbedrag dat u betaald is altijd euro 50,00

 Wat is gewijzigd buiten 2021?
U moet een kwartier voor de aanvang van de speeltuintijden weg zijn.

Samengevat

  • U gebruikt de speeltuin net als iedere andere gebruiker;
  • U heeft geen koel- of vrieskast tot uw beschikking om dingen koel te houden of in te vriezen;
  • De toiletten van het hoofdgebouw zijn open;
  • Er is geen stroom beschikbaar;
  • Er is een vrijwilliger van de speeltuin aanwezig;
  • Huren is mogelijk tot 15 minuten voor de openingstijd;
  • Er mogen geen bijzondere activiteiten (muziek, sport en spel enz.) worden gedaan;
  • Het normale speeltuinreglement is van toepassing.

Vragen ?

In alle gevallen.... bij twijfel mail ons!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben een particulier; mag ik ook huren?
Nee dat is niet  mogelijk.

Wat als het regent
Dat is een normaal risico. Verzetten van de datum of restitutie van het huurbedrag is normaal gezien niet mogelijk maar vragen staat vrij.

Slechtweer voorziening??
Bij slecht weer kunt u gebruik maken van het afdak over het terras van het Leeuwenkwartier (ca 4x16 meter) of eventuele andere overkappingen in de speeltuin.

Ik wil iets bakken, verwarmen met vet of vuur.
Dat is niet toegestaan.

Kan ik een friettpan, terrasheater enz.  huren?
Nee, wij verhuren niets. 

Mag ik eigen taart, voeding en drinken meenemen?
Dat mag. Zorgt u er wel voor dat het afval uiteindelijk in de grijze container (bij het grote hek) terecht komt?

Mag ik muziek draaien?
Nee, dat mag niet (onder andere vanwege BUMA-STEMRA rechten, maar ook vanwege geluidsoverlast). 

Hoe regel ik dat mijn gasten/kinderen naar binnen kunnen?
Organiseer het zodanig dat voor de toezichthouder duidelijk is dat dit uw groep is. De toezichthouder is geïnstrueerd om iedereen die zijn/haar loket passeert te laten betalen. De toezichthouder zal naar he aantal personen vragen.

Hoe regel ik dat mijn gasten/kinderen naar buiten kunnen?
Regel dit vooraf goed met kinderen en ouder. Ouders kunnen gedurende openingstijden niet in de speeltuin om hun kind te halen. Ze zouden dan langs het loket moeten en daarvoor moeten betalen en het is voor de toezichthouder niet mogelijk om onderscheid te maken tussen een betalende bezoeker en ouders van reeds aanwezige kinderen. Ophalen van kinderen kan alleen buiten de speeltuin.

Mag ik slingers, ballonnen en zo ophangen?
Nee dat is niet toegestaan. Ook confetti is niet toegestaan.

Mag ik een spel doen, een attractietoestel laten komen of een artiest (clown oid) laten optreden?
Attractietoestellen zijn niet toegestaan. Hou er rekening mee dat wij als speeltuin verantwoordelijk zijn voor alles wat op ons terrein gebeurd. Overleg dus altijd vooraf of meldt het bij de reservering. Voor optredens, versterkte en onversterkte muziek, attracties en activiteiten is meestal een vergunning nodig. Regel dat tijdig met de gemeente en vraag vooraf om toestemming
Tijdens de openbare openingsuren mogen er geen activiteiten worden gedaan.

Mag ik tafels en banken verzetten?
Nee, deze moeten blijven staan. 

Ik wil iets organiseren of doen wat niet mag; hoe nu??
Daar waar u wilt afwijken neemt u vooraf contact met ons op of u vermeldt het op uw aanvraagformulier. Contact verloopt zoveel mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb een probleem; contact?
Alleen in uitzonderlijke gevallen mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u belt naar 0115 695 793. Hou er rekening mee dat wij vrijwilligers zijn en dus niet altijd bereikbaar.

Ik ben het met iets niet eens of heb een klacht of suggestie!
Ga met uw klacht of suggestie NIET naar de dienstdoende toezichthouder. De aanwezige vrijwilliger is daarvoor niet de juiste persoon.
De speeltuin heeft een klachten/suggestieformulier dat in papieren vorm te verkrijgen is bij de ingang. Ook kunt u een mail sturen naar het speeltuinbestuur ( (KLIK HIER).

Klachten/suggesties via facebook worden meestal NIET gezien; gebruik dus altijd de website van de speeltuin.