DE SPEELTUIN

De speeltuin is dit jaar niet opengegaan. Een week voor de openingsdatum (21-3) kregen wij het bericht dat we ivm het CORONA virus gesloten moesten blijven. 

Op 22-4 bereikte ons het bericht dat speeltuin in Nederland weer open konden.

Kort daarop volgde het bericht van de Gemeente Terneuzen dat we gesloten moesten blijven.

 

DE ACTIVITEITEN

Begin mei hebben we besloten om alle activiteiten in 2020 te annuleren. Dit om te voorkomen dat we voorbereidingen en kosten maken voor activiteiten die we toch niet uit zullen mogen voeren. Dit betekend dat activiteiten in de speeltuin en zaal zowel door ons zelf als derden niet door zullen gaan.

Zodra daar wijzigingen in komen dan laten we dat vanzelfsprekend weten.

 

ZAALHUUR

Tot 1 juni wordt er geen zaalhuur gedaan.

Reeds afgesproken huren voor zowel speeltuin als Leeuwenkwartier komen te vervallen. Reeds betaalde huurgelden worden volledig teruggeboekt. Het maken van nieuwe afspraken is voorlopig niet mogelijk.
Wij gaan ervan uit dat verhuur over langere periode niet mogelijk is en adviseren huurders om hun activiteiten voor de langere periode bij te stellen of te bevriezen.

 

STICHTING SPEELTUIN ORANJEKWARTIER

Ook voor een organisatie als Stichting speeltuin Oranjekwartier is dit een erg vervelende situatie. Wij zien over de periode tot half mei een omzetdaling van rond de 20.000 euro terwijl de kosten (ca euro 2.000 per maand) gewoon doorlopen. Wij kunnen enkel hopen dat wij deze crisis - net als zoveel anderen - zullen overleven. 

Wij wensen u veel sterkte toe in deze lastige periode - stay safe!