NL DOET 2020  GEANNULEERD

Zojuist heeft het Oranjefonds – op basis van adviezen van het RIVM -  besloten om NL DOET te annuleren. Alhoewel het coronavirus in Zeeuws-Vlaanderen nog niet zo actief is en onze groep klein kunnen we niet anders dan ons daarbij aansluiten.
Een motivatie daarbij is – naast het indammen van verspreidingsrisico -  dat het negeren van dit advies mogelijk nadelige gevolgen kan hebben voor de speeltuin. Concreet betekend dit dat NL Doet de komende twee dagen niet doorgaat. We kijken nog naar een dag waarnaar we kunnen verplaatsen maar dat zal niet in deze of komende maand zijn.

NL DOET 2020

Ook dit jaar doet speeltuin Oranjekwartier mee met NL DOET en wel op 2 dagen. Wilt u ons helpen met de voorjaars-schoonmaak van de gebouwen, het klaarmaken van de te openen natuurtuin en tal van klusjes in en rond de speeltuin? Meldt u dan aan! 

WANNEER EN HOE LAAT?
We doen NL DOET op vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart. Mocht er voor één van de dagen te weinig belangstelling zijn dan proberen we alles op één dag te doen.

In principe beginnen we om 9 uur met koffie en de werkverdeling. Rond 11 uur nemen we een korte pauze en bekijken we hoever we staan, of er ergens nog extra handen nodig zijn enzovoorts. Tegen 13 uur besluiten we met een eenvoudige doch voedzame lunch.

KLUSSEN

  • We maken het gebouw Leeuwenkwartier schoon, doen de ramen, koelkasten enzovoorts.
  • In de natuurtuin is er heel veel te doen. onkruid wieden, gras maaien, boompjes opbinden enzovoorts
  • In de speeltuin zelf worden bankjes, tafeltjes en stoeltjes schoongemaakt.
  • Er kan worden geschuurd, geschilderd en geknutseld.
  • enzovoort

AANMELDEN

Kan via de website van NL DOET!. Wij nemen dan contact met u op om o.a. af tr spreken of u meedoet met de lunch en wat voor werkzaamheden u zou willen doen.

Aanmelden kan :

Voor de vrijdag de 13e maart klik hier


Voor de zaterdag de 14e maart klik hier