versie 25-11-2022

HUREN VAN DE ZAAL HET LEEUWENKWARTIER

Op zoek naar een locatie voor uw vereniging, stichting, voor een bijeenkomst, vergadering of presentatie? Overweeg dan eens als lokatie het Leeuwenkwartier in Terneuzen. De zaal is uitgerust met tal van faciliteiten en voorzieningen. De zaal is niet te huren door particulieren en is niet geschikt voor feesten en partijen.

Het Leeuwenkwartier.
Het in 2011 naast speeltuin Oranjekwartier gebouwde Leeuwenkwartier bestaat onder andere uit een zaal van circa 91 m2 en een keuken van 14 m2. Bij de zaal zitten 4 toiletten en één MiVa-toilet. Gedurende de openingstijden van de speeltuin deelt u de toiletten met de bezoekers van de speeltuin.

De zaal biedt ruimte aan ongeveer 60 personen. Diverse soorten koffie zijn bij de huur inbegrepen evenals chocolademelk, thee, suiker en melk. Ook een eenvoudige geluidsinstallatie, een beamer en een volledig ingerichte keuken zijn bij de prijs inbegrepen.

Het Leeuwenkwartier huurt u zonder dat er een beheerder aanwezig is. Uw wordt dus niet gestoord en kan zelf uw bijeenkomst vorm geven. Wel vragen wij u om de zaal na afloop weer in de oude vorm en veegschoon terug op te leveren. |U komt binnen met een toegangspas of druppel.

Wat is er aanwezig.
Standaard is in de huur betrokken (een volledige lijst treft u aan bij de huurvoorwaarden):
- de zaal, met 28 tafels en 70 stoelen;
- 2 koelkasten waarvan 1 half diepvriezer;
- keuken met inductiekookplaat en combi-magnetron
- koffiezetter met diverse soorten koffie, heet water en chocolademelk.
- koffiemelk, suiker, zoetjes, theezakjes;
- grote borden, gebaksbordjes, bestek, wijn- frisdrank en bierglazen, kopjes en schotels, mokken
- vaatwasser

- beamer.
- geluidsinstallatie
- een verplaatsbaar whiteboard

Desgevraagd is maatwerk mogelijk (zoals frisdrank). De kosten daarvan zijn niet inbegrepen in de standaard prijs.

Wie kan er huren.
Het Leeuwenkwartier is te huur door welzijnsorganisaties, stichtingen, verenigingen, organisaties, MKB enzovoorts. Ook organisaties zonder KvK-registratie  en privé-personen die een clubje op willen starten zijn welkom.  De beheerder beslist onder welke doelgroep uw organisatie valt op basis van de door u geleverde informatie. 

Wie kan er niet huren.
Verhuur aan particulieren van het Leeuwenkwartier is niet mogelijk. Ook voor (kinder-) feestjes of feestelijke bijeenkomsten kunt u niet bij ons terecht. Wij vragen u altijd wat u denk te gaan doen zodat wij een afweging kunnen maken of u activiteit binnen de doelgroep valt.


Voorwaarden
Er zijn voorwaarden verbonden aan het gebruik van de zaal. Zo moet u gewoon voldoen aan de wettelijke regels die gelden (oa gemeentelijke vergunningen) en zijn commerciële activiteiten niet toegestaan. Stichting speeltuin Oranjekwartier heeft voor het Leeuwenkwartier geen HORECA vergunning gekregen van de gemeente. 
Toegang tot de zaal wordt verleend door een elektronische toegangspas of druppel. Deze werk alleen binnen de afgesproken tijden. U kunt dus niet eerder of later binnen dan in uw boeking staat vermeld.Er is geen beheerder of toezicht aanwezig. De zaal moet door de huurder (veeg)schoon en in de originele opstelling terug worden opgeleverd.
 

TARIEF 2023
Vanwege de gestegen kosten moeten we per 2023 de tarieven aanpassen. Het huurtarief is inclusief alle aanwezige attributen; u betaald dus niet extra voor de koffie of gebruik van een beamer. Het tarief is afhankelijk van het soort organisatie en het soort huur. Zo betalen welzijnsorganisaties minder. Desgevraagd is maatwerk mogelijk; de kosten daarvan zijn niet inbegrepen in de prijs.

Onze basis-tarieven (meer op aanvraag verkrijgbaar):

WELZIJN: aantal personen 1 dagdeel 2 dagdelen
tot 25 personen per dagdeel  €  53,00 €    89,00
tot 50 personen per dagdeel €  74,00 €  128,00
Andere tarieven en maatwerk: mail!!    


U wilt het Leeuwenkwartier huren; hoe nu verder ?

My Big Red Button by MoozX Internet Ventures Inc.  U leest deze handleiding goed door;

My Big Red Button by MoozX Internet Ventures Inc.  kijkt u op de agenda of uw dag nog vrij is

My Big Red Button by MoozX Internet Ventures Inc.  maak een boeking via ons formulier 

Meer (informatie) nodig ?
Heeft u andere wensen of vragen bijvoorbeeld over een combinatiehuur met de speeltuin vraag dan om informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Heeft u iets specifieks nodig? Vraag het! Voor die zaken die wij niet op voorraad hebben werken wij regelmatig samen met onderstaande partijen: 

 verzorgt compleet u activiteit en levert van tafel tot attractie. Kortom: alle assistentie bij uw evenemen

 

Aanvullende gegevens