HUREN VAN DE ZAAL HET LEEUWENKWARTIER

Op zoek naar een locatie voor uw vereniging, stichting, voor een bijeenkomst, vergadering of presentatie? Overweeg dan eens als lokatie het Leeuwenkwartier in Terneuzen. De zaal is uitgerust met tal van faciliteiten en voorzieningen. De zaal is niet te gebruiken door particulieren en is niet geschikt voor feesten en partijen.

Het Leeuwenkwartier.
Het in 2011 naast speeltuin Oranjekwartier gebouwde Leeuwenkwartier bestaat onder andere uit een zaal van circa 91 m2 en een keuken van 14 m2. Bij de zaal zitten 4 normale toiletten en één MiVa-toilet. Dat zijn de ruimtes die zijn inbegrepen in de huur. Gedurende de openingstijden van de speeltuin deelt u de toiletten met de speeltuin.
De zaal biedt ruimte aan ongeveer 60 personen. In diverse soorten koffie wordt voorzien door een automaat. Ook thee, suiker en melk zijn bij de huur inbegrepen.
De zaal wordt onbeheerd verhuurt door middel van een electronisch toegangspas (pas of druppel) waardoor u uw bijeenkomst in alle privacy kan houden. Het Leeuwenkwartier is van veel gemakken voorzien zoals een eenvoudige geluidsinstallatie, vaatwasser, inductiekookplaat, magnetron en een beamer. 

Wat is er aanwezig.
Standaard is in de huur betrokken (een volledige lijst treft u aan bij de huurvoorwaarden):
- de zaal, met 28 tafels en 80 stoelen;
- 2 koelkasten waarvan 1 voorzien van diepvriezer;
- keuken met inductiekookplaat en combi-magnetron
- koffiezetter met diverse soorten koffie, thee en chocolademelk.
- grote borden, gebaksbordjes, bestek, wijn- frisdrank en bierglazen, kopjes en schotels, mokken
- vaatwasser

- beamer.
- geluidsinstallatie

Wie kan er huren.
Het Leeuwenkwartier is te huur door welzijnsorganisaties, stichtingen, verenigingen, organisaties, MKB enzovoorts. Ook organisaties zonder KvK-registratie  en privé-personen die een clubje willen beginnen zijn welkom. Dit zijn organisaties die normaal gesproken geen gebruik zouden maken van een horeca voorziening. De beheerder beslist onder welke doelgroep uw organisatie valt op basis van de door u geleverde informatie. Verhuur aan particulieren van het Leeuwenkwartier is niet mogelijk. Het Leeuwenkwartier is niet geschikt voor (kinder-) feestjes en partijen.

Voorwaarden
Er zijn voorwaarden verbonden aan het gebruik van de zaal. Zo moet u gewoon voldoen aan de wettelijke regels die gelden (oa gemeentelijke vergunningen) en zijn commerciële activiteiten niet toegestaan. Stichting speeltuin Oranjekwartier heeft voor het Leeuwenkwartier geen HORECA vergunning gekregen van de gemeente. 
Toegang tot de zaal wordt verleend door een elektronische toegangspas of druppel. Deze werk alleen op de afgesproken tijden. Er is geen beheerder of toezicht aanwezig. De zaal moet door de huurder (veeg)schoon terug worden opgeleverd.
 

De prijs.
Het huurtarief is inclusief alle bovengenoemde attributen; u betaald dus niet extra voor de koffie of gebruik van een beamer.
Het tarief is afhankelijk van het soort organisatie en het soort huur. Als basis hanteren we voor 2021:

Welzijnsorganisaties tot 25 personen per dagdeel  euro 51,00
Welzijnsorganisaties tot 50 personen per dagdeel euro 66,00
Andere tarieven en maatwerk: mail!!  


U wilt het Leeuwenkwartier huren; hoe nu verder ?

l   huren Leeuwenkwartier

l   kijkt u op de agenda of uw dag nog vrij is....*1
l   vraag om een offerte via het formulier   of   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer nodig ?
Buiten de openingstijden is ook een combinatie met speeltuin Oranjekwartier mogelijk. Voorwaarde is dat de activiteit in de speeltuin na 18:00 start en uiterlijk stopt om 10:00 uur. Tarieven voor deze combinatie zijn aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en starten vanaf euro 220,00.

Heeft u iets specifieks nodig? Vraag het! Voor die zaken die wij niet op voorraad hebben werken wij regelmatig samen met onderstaande partijen: 

 verzorgt compleet u activiteit en levert van tafel tot attractie. Kortom: alle assistentie bij uw evenement

           Voor al uw drank; volle verpakkingen mogen retour. Haal en breng service