AANMELDEN VOOR ACTIVITEITEN

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor activiteiten die door Stichting speeltuin Oranjekwartier worden georganiseerd.


HALLOWEEN 2023

Hieronder kunt u uw kinderen inschrijven voor HALLOWEEN op zaterdag 28 oktober 2023. Inschrijven kan tot en met 16 oktober. Lees vooraf goed de informatie op de webpagina door (ook de vraag en antwoorden op het eind!). 
U  kunt als u dat wilt een voorkeurstijd kiezen. Is dat niet perse nodig kies dan voor geen voorkeur. Wij houden daar zoveel mogelijk rekening mee maar de toegewezen tijd kan afwijken van de gekozene. Is er een dringende reden dan kunt u die ook bij de opmerkingen vermelden. 

Schrijft u in voor meerdere gezinnen per groep? Dan moet u deze aan het loket ook in 1 keer afrekenen. Advies: schrijf apart in, dat voorkomt problemen.

U krijgt na uw inschrijving binnen 4 uur een ontvangstbevestiging. Rond 21 oktober volgt dan uw deelnamenummer met de tijd waarop u meedoet. Dat deelnamenummer levert u op 28 oktober bij het loket in voor een deelnamebewijs dat uw kind(eren) bij alle snoepadressen moeten laten zien.

INSCHRIJVING HALLOWEEN 28-10-2023

LEES VOORAF GOED DE INFORMATIE OP DE WEBSITE


PERSOONLIJKE GEGEVENS
U beloofd - calamiteiten daargelaten - op 28-10-2023 op het aangewezen tijdstip - aanwezig te zijn. Als u niet kunt dan dient u uw kind minimaal 2 dagen voor dee activiteit af te melden.
De kosten voor deelname zijn EURO 3,00 per kind, te betalen aan het loket (zie website).

 


DEELNAMEGEGEVENS
U kunt hieronder o.a. uw voorkeurstijd(en) opgeven. Het is niet zeker dat u de gevraagde tijd ook krijgt. Er zijn meerdere keuzes mogelijk of kies voor geen voorkeur als het u niet uitmaakt. Wij geven jongere kinderen voorrang bij de vroegste tijden. De toegewezen tijd ontvangt u op 21 oktober in de mail.


Met het drukken op 'verstuur' verklaart u de voorwaarden voor deze activiteit op onze website www.oranje-kwartier te hebben gelezen en daarmee akkoord te zijn. U geeft toestemming om de door u ingevulde gegevens voor de periode van 2 jaar te bewaren en heeft kennis genomen van onze PRIVACY-voorwaarden

U bent bekend en akkoord met het feit dat wij tijdens deze activiteit in  en buiten de speeltuin foto's maken die we o.a. gebruiken op onze website.


 


Niets te kiezen?
Dan zijn er momenteel geen activiteiten waarvoor u zich aan kunt melden. Dat kan betekenen dat de inschrijving voor een lopende activiteit gesloten is (
bijvoorbeeld vol) of dat inschrijven voor een geplande activiteit (nog) niet mogelijk is.