Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

KERSTBLOEMSCHIKKEN

Op woensdag 14 december organiseert Groei en Bloei en speeltuin Oranjekwartier een leuke Kerst-bloemschik middag voor kinderen!

 

*Vereiste informatie.
Uw voornaam/voorletters * Verplicht veld: Geef hier uw voornaam of voorletters op
Uw achternaam + voornaam/letters * Verplicht veld: Geef hier de achternaam op waaronder de kinderen zich tijdens de activiteit aanmelden!

 

 

Wat is uw woonplek Niet verplicht: Het is voor ons belangijk te weten waar onze bezoekers vandaan komen. Om dat te kunnen bepalen vragen wij u om aan te geven wat uw vaste woonplek is.
Uw emailadres * Verplicht: Geef hier uw E-mailadres op. Dit is het E-mailadres waar een eventuele bevestiging naartoe kan worden verzonden. Zorg dat u het correct invult.

 

 

Aantal kinderen dat meedoet * Verplicht: Geef aan hoeveel kinderen er mee doen.  Heeft u er meer dan hieronder mogelijk vul dat dan in bij opmerkingen onderaan.
Voornamen van de kinderen Niet verplicht: Vul hier de voornamen van de kinderen in. Bij kleinere activiteiten is het leuk die te weten zodat we de kinderen daarmee aan kunnen spreken.
Leeftijden van de kinderen Niet verplicht: Vul hier de leeftijden van de kinderen in (bijv. 5-7-9)

 

 

Wilt u nog wat toevoegen aan uw opgave/opmerkingen Niet verplicht: Indien er nog iets speciaals is dat u kwijt wilt dan kan dat hier.

 


 PRIVACY:
Onze  privacyverklaring beschrijft de algemene privacy uitvoering met betrekking tot de door ons verzamelde, gebruikte en uitgewisselde persoonsgegevens over consumenten, vrijwilligers en andere personen, zakenpartners en leveranciers, alsmede andere organisaties waarmee Stichting speeltuin Oranjekwartier een relatie heeft of overweegt. https://www.oranje-kwartier.nl/index.php/organisatie-communicatie

FOTO's en BEWAKING
Op deze dag worden door ons foto's gemaakt voor publicatie op facebook en onze webpagina. Ook zijn er in de speeltuin bewakingscamera's aanwezig waarvan de opnamen worden bewaard. Onze regels ten aanzien van foto's, video's en camerabewaking zijn vastgelegd in ons privacyreglement.

Meer informatie over privacyregels is te vinden op https://www.oranje-kwartier.nl/index.php/organisatie-communicatie

Met het hieronder klikken op VERZENDEN  gaat u akkoord met bovenstaande.
Indien u niet akkoord bent dan klikt u op RESET.